Propax® | Vanupuikot

Propax-vanupuikot on tarkoitettu suuhygienian hoitoon ja toimenpiteisiin. Niissä on muovinen varsi ja pehmeä vanupää, joissa on selkeät uurteet, ja ne poistavat hellästi plakin, lian ja liman ja auttavat puhdistamaan hampaat.

  • Edistää miellyttävää suuhygieniaa
  • Pehmeä vaahtopää
  • Lateksiton koostumus

Tuoteominaisuudet

Suljettu suu tarkoittaa, että tämä tuote edistää suuhygieniaa terveydenhoidon käyttötarkoituksissa.

Edistää miellyttävää suuhygieniaa

Nämä vanupuikot ovat kätevä apuväline jokapäiväisestä suuhygieniasta huolehtimiseen terveydenhoidon käyttötarkoituksissa ja erityisten menettelyjen yhteydessä. Vaahtopää on kiinnitetty muovikahvaan ohjauksen helpottamiseksi. Sen uurteiden avulla voi hellävaraisesti puhdistaa hampaita ja poistaa plakkia, roskia ja limaa stimuloiden samalla suun kudosta. Sitä voi myös kostuttaa nesteillä suuhygieniatoimenpiteitä varten.
Asetin muotoiltu pehmeästä vaahdosta.

Pehmeä vaahtopää

Propax-vanupuikot on muotoiltu pehmeästä vaahtopäästä, joka on valmistettu polyuretaanista. Selkeät uurteet mahdollistavat hellävaraisen mutta tehokkaan puhdistuksen ilman tarpeettomia vaurioita tai kipua.
Lateksiton tuote.

Lateksiton koostumus

Tätä suuhygieniavälinettä ei ole valmistettu luonnonkumilateksista, mikä tarkoittaa, että se sopii lateksiallergiasta kärsiville. Vaahtopääkappale on valmistettu polyuretaanista, ja puikko on muovia.

Tuotevalikoima

TUOTE
TUOTENRO
PAKKAUS (kpl)
Propax® | Vanupuikot 7145401 100

Käyttöohjeet

Noudata aina pakkauksessa näkyviä ohjeita. Löydät kuvat pakkauksista täältä!