Leukoplast® eco – vastuulliset haavalaastarit

Tiedämme, että meidän pitää panostaa enemmän vastuullisuuteen. Siksi olemme tuoneet markkinoille ympäristöystävälliset Leukoplast eco -laastarit. Ne on valmistettu vähintään 90 % uusiutuvista luonnonmateriaaleista. Saatavana on runsaasti eri kokoja, jotta ne sopivat useimpiin pieniin viiltohaavoihin ja naarmuihin – mukaan lukien lapsille tarkoitettu tuote. 

* Global Sustainability Study 2021 (Maailmanlaajuinen kestävän kehityksen tutkimus 2021) | Simon-Kucher & Partners, syyskuu 2021
Kuvassa näkyy Leukoplast eco -laastari ja selostetaan sen tärkeimmät ympäristöystävälliset ominaisuudet.

Vastuullisuus ja Leukoplast-laatu


Leukoplast eco -laastarin taustamateriaali on tehty luonnollisesta, vastuullisesta bambukuidusta. Haavatyyny on täysin kasvipohjaista materiaalia (maissitärkkelystä) eikä tartu itse haavaan. Haavalaastarit kiinnittyvät erinomaisesti, ja ne ovat pehmeitä, mukavia, erittäin imukykyisiä ja lateksittomia.

Kuvassa näkyy Leukoplast eco -pakkaus ja selostetaan sen tärkeimmät ympäristöystävälliset ominaisuudet.

Täysin ympäristöystävällinen pakkaus


Leukoplast eco -laastareiden pakkaus on myös ympäristöystävällinen. Taitettava pakkaus on valmistettu luonnonmateriaaleista (sokeriruo’osta) ja suojapussi* sertifioiduista, vastuullisesti hankituista materiaaleista. 

Lue lisää Leukoplastin eco –laastarin jätteenkäsittelystä.

* Suojapussi: sertifioitua voimapaperia, FSC® C148253

Uusi Leukoplast® eco

Ihmisellä on käsissään multaa, ja mullasta pilkistää pieni vihreä verso.

Uusi Leukoplast eco. Sarja ympäristöystävällisiä laastareita, jotka on valmistettu 90 % uusiutuvista luonnonmateriaaleista.

Leukoplast® eco

Vastuullisesti valmistettu, pehmeä ja imukykyinen bambuhaavalaastari.

Leukoplast® eco kids

Hauska, imukykyinen bambuhaavalaastari, jossa on eläinpainatus lasten iloksi.