Parasta haavanhoitoa - Leukoplast®-tuotteet nyt saatavana myös itsehoitoon kotona
 

Uuden Leukoplast® itsehoito-valikoiman avulla tarjoamme laajan valikoiman ammattimaisia haavanhoitotuotteita myös kotona tapahtuvaa itsehoitoa varten.

Yli 100 vuoden ajan terveydenhuollon ammattilaiset ovat luottaneet Leukoplast®:iin, joka on yksi maailman johtavista haavanhoidon tuotemerkeistä, käyttäen tuotteitamme haavasidoksiin ja sidosten sekä laitteiden kiinnittämiseen. Olemme nyt hyödyntäneet laajan lääketieteellisen kokemuksemme älykkäiden haavahoitotuotteiden ja päivittäisen itsehoidon ratkaisuihin. Tavoitteenamme on tukea ja antaa sinulle mahdollisuus hoitaa kotona erilaisia haavoja ammattimaisilla tuotteilla, jotka on alun perin kehitetty terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön sairaaloissa ja klinikoilla.

Leukoplast®-tuotevelikoima on nyt saatavana apteekeissa ja tarjoaa tuotteita haavojen itsehoitoon, esimerkiksi viiltohaavojen, hiertymien, ruhjeiden ja palovammojen hoitoon. Valitse tuoteryhmä valikosta:
 

Hae apua terveydenhuollosta

Käänny lääkärin puoleen näissä tapauksissa: pistohaavat - varsinkin mikäli asiaan liittyy ulkoisia esineitä, eläinten puremat ja raapimisen aiheuttamat haavat, suuren alueen peittävät palovammat sekä runsaasti vertavuotavat haavat tulisi hoitaa lääkärin toimesta.