Sairaalakäytöstä jokapäiväiseen käyttöön - Yli 100 vuotta lääkintokokemusta

Leukoplast® on jo yli 100 vuoden ajan sitoutunut vastaamaan terveydenhuollon ammattilaisten tarpeisiin ja toimittamaan korkealaatuisia tuotteita.

Maailman ensimmäisen sinkkioksidikumista tehdyn laastarin ansiosta, Leukoplast® on noussut yhdeksi maailman luotetuimmista haavanhoitoon liittyvistä tuotemerkeistä. Leukoplast® tunnetaan laajalti sekä lääkärien, hoitajien ja klinikoiden keskuudessa ja on kansainvälisesti tunnettu korkeasta laadustaan.

Tänään olemme yksi maailman johtavista yrityksistä, jotka tarjoavat erikoissairaanhoidon ratkaisuja kliiniseen käyttöön. Olemme nyt hyödyntäneet osaamistamme Leukoplast®-tuoteperheeseen ja ratkaisuihin, jotka tarjoavat laadukkaita haavanhoitotuotteita myös itsehoitoon kotona.

Maailman ensimmäinen itsekiinnittyvä haavateippi

Aina vuodesta 1901 lähtien, jolloin Leukoplast®, maailman ensimmäinen itekiinnittyvä haavateippi on keksitty, olemme tuoneet markkinoille innovaatioita ja uusia tuotteita täyttääksemme asiakkaidemme tarpeet.

Tuttu punainen rulla

Klassikkotuotteemme, punainen Leukoplast® kehitettiin vuonna 1902 ja tuli maailmanlaajuisesti tunnetuksi tuotteen erityisen laadun ansiosta.

Leukoplast® ja seitsemän eri versiota

Alkuperäisestä Leukoplast® -teipistä on kehitetty useita muunnelmia erilaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin, erityisesti täyttämään jatkuvasti kasvavat vaatimukset ihon sietokyvyn suhteen. Tänään Leukoplast®-teipistä on saatavana useita eri versiota, kuten esimerkiksi Leukoplast®, Leukosilk®, Leukopor®, Leukoflex® ja Leukofix®.

Leukoplast® tarjoaa useita ratkaisuja itsehoitoon kotona. Koko perhe voi hyötyä ammattitaidostamme haavanhoidossa helppokäyttöisillä ja laadukkailla tuotteilla.

Lue lisää